Traiteur - La Villa Lorraine - Brussel | Ukkel, Elsene, Stockel, Lasne

Levering van uw bestellingenb
thuis of op kantoor

U kan of wil U niet verplaatsen ?
Geen probleem ! Wij leveren eveneens in Brussel en omgeving.
Levering gegarandeerd binnen de 2 uren (zodra de bestelling bevestigd is).

Raadpleeg het menu van de maand op onze website en bestel telefonisch of per e-mail.

Bestellingen voor de week moeten uiterlijk de dag ervoor zijn geplaatst.
Bestellingen voor zaterdag, zondag en feestdagen moeten minimaal 2 dagen van tevoren worden geplaatst.

La Villa Lorraine Traiteur

In ieder van onze winkels, op de toonbank, vindt U een selectie typische producten van het huis, zoals bv. de extra zachte gerookte zalm, de ganzen en- eendenlever, de verscheidene soorten kaviaar met uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding door de eigenaar zelf uitgekozen, La Villa Lorraine olijfolie … Maar ook de gerechten van de dag, enkele voorbereide salades, de desserten van onze patissier Sarah Melac en de kazen van Julien Hazard.

Zonder te vergeten een paar flessen wijn en champagne afkomstig uit de kelders van het gastronomische restaurant, siervoorwerpen of cadeau ideetjes zoals La Villa Lorraine kaarsen, de Carlo Moretti glazen of de Perceval messen… iets om te schenken of om zichzelf mee te verwennen.
De bereide gerechten
Voor iedere dag van de week, voorziet de chef een reeks bereide maaltijden : soep, sla, pasta, vlees, vis, gevogelte. Het menu varieert iedere maand volgens de seizoenen.
De delicatessen
We hebben voor u producten uitgekozen, afkomstig van de beste Belgische en Europese producties : sappen, tapenades en andere lekkernijen uit de biologische landbouw van de Davids, Mariage Frère thee, chocoladerepen en chocoladepasta van de Antwerpse chocolatier Jitsk, de sardienen, tonijn en makreel van Belle-iloise, Cipriani pasta, artisanale Trinquelinette confituur,…
De gebakjes en kazen
In alle traiteurs van Villa Lorraine vindt U de creaties van onze patissier Sarah Melac. Huisgemaakte desserts, met kwaliteitsproducten en elke dag geproduceerd, ook op zondag, voor een optimale versheid. Sarah biedt natuurlijk de grote klassiekers zoals de ChocoVilla, de fijne appeltaart, de Paris-Brest, de citroenmeringuekorst... Maar ook nieuwe creaties zoals de koffie religieuse, de vanille-pecannoot of hazelnoot-kalamansi gebakjes. Subtiele smakenharmonie, delicate smaken en luchtige texturen, om iedereen te vermaken. Naast de desserten, vindt U in de toonbank de delicate kazen van Julien Hazard : geit, koe, harde en zachte kazen, iedereen vindt wat hij zoekt.
De kelder
Onze sommelier selecteerde voor de traiteur reeds enkele flessen wijn, champagne en sterke dranken waaronder onder andere haar favorieten. De heerlijke desserten vergezellen de verfijnde kazen van Julien Hazard: geit, koe, harde en zachte kazen, iedereen zal er zijn geluk vinden.

À La carte

Traiteur - La Villa Lorraine - Brussel | Ukkel, Elsene, Stockel, Lasne
Elke dag bereiden onze chefs Jonathan Scoyer en Marc Grislain een dertigtal kant-en-klare gerechten voor U : soepen, salades, pasta, koude en warme voorgerechten, vlees, vis en gevogelte.
Het menu wordt elke twee weken veranderen volgens seizoensproducten en inspiratie van de chefs.

Een beetje geschiedenis

In 2011 opende la Villa Lorraine zijn eerste winkel, vorheen bekend als « Grand Cerf » en hergenoemd naar la Villa Lorraine Traiteur, op de hoek van Waterloosesteenweg en de Groene Jagerslaan.
In 2013, twee jaar na het succes van Ukkel, creeerde la Villa Lorraine zijn tweede shop in Lasne, die als onderscheid een slagerij korner zal hebben.
In 2017, opent het restaurant - traiteur - delicatessenwinkel « Voltaire » zijn deuren voor het plezier van de inwoners van Brugmannplein, direct naast de boekhandelaar Candide.
In 2019, werd een nieuw adres geboren op de Dumonplein te Stockel. U vindt de klassiekers van het huis (bereide gerechte, fijne producten, de extra zachte gerookte zalm ,…) maar ook een hoek Dierendonck, slager beroemd om zijn vlees van hoge kwaliteit.

Onze adressen

Ukkel
Traiteur

Waterloosesteenweg 1095
1180 Ukkel
van maandag tem zondag van 10u tot 19u30

Lasne
Traiteur en slagerij

Carré Gomand 4
1380 Lasne
Maandag van 12u tot 19u30
Dinsdag tot zaterdag van 10u tot 19u30
Zondag / feestdagen van 09u tot 15u
De slagerij sluit 30' voor de traiteur

Stockel
Traiteur en slagerij

Dumonplein 8
1150 Sint Pieters Woluwe
van maandag tem zondag van 10u tot 19u30

Overijse
Traiteur en slagerij

Brusselsesteenweg 508
3090 Overijse
Maandag tem zondag van 10u tot 19u30

Waterloo
Traiteur en salgerij

Chaussée de Waterloo 79
1410 Waterloo
Maandag tem zondag van 10u tot 19u30

Voltaire
Traiteur en kleine restauratie

Georges Brugmannplein 3
1050 Elsene
Maandag tem zondag van 08u tot 19u30